ATELIER RECONECTARE: TU ȘI COPILUL DIN DOTARE

14 mai, ora 11 / 4-7 ani și 8-12 ani / Școala Teatrul de Artă / locație Otopeni

25 mai, ora 18 / 4-7 ani și 8-12 ani / Școala Teatrul de Artă / locație București

 

Joc terapeutic și tehnici de teatru într-o sesiune împreună tu și copilul tău!

Atelierul este facilitat de Otilia Mihai, psihoterapeut și Anca Manolescu, actriță.

Știm! E dificil să începi jocul alături de copilul tău, când revii seara, obosit/ă, de la birou. Simți că nu mai ai răbdarea necesară, simți că prioritățile nu se termină odată cu finalul programului de lucru, simți că mintea zboară la ceea ce ai de făcut și nu te poți conecta la momentul prezent, nici chiar atunci când copilul tău te privește în ochi și îți întinde ceșcuța din setul miniatural de ceai.

Ne pierdem răbdarea pentru joacă, tocmai pentru că ne ferecăm copilul interior în spatele mult prea multor griji și preocupări.
Pentru copilul tău, însă, nu ordinea din casă va deveni cea mai plăcută amintire a copilăriei lui, ci momentele în care te-ai așezat lângă el, pe covor, sorbind ceaiul imaginar.

Dacă simți că nu mai ai resurse, însă, pentru aceste momente, hai la Atelierul de reconectare: tu și copilul din dotare. Pentru categorii de vârstă 4-7 ani și 8-12 ani.

𝐵𝑒𝑛𝑒𝑓𝑖𝑐𝑖𝑖 𝑎𝑙𝑒 𝑎𝑡𝑒𝑙𝑖𝑒𝑟𝑢𝑙𝑢𝑖:

  • Petrecerea unui timp de calitate alături de copilul tău, sub îndrumarea blândă a unui psiholog specializat în parenting;
  • Reconectarea cu propriul copil;
  • Apartenența la un grup de mămici cu copii de vârste apropiate, care împărtășesc aceleași dileme, provocări și interese;
  • Dobândirea și utilizarea tehnicilor de comunicare/ascultare activă cu copilul tău;
  • Distracție cât cuprinde și jocuri constructive, de comunicare, prin care îți vei descoperi/redescoperi copilul și îi vei oferi și lui șansa de a te descoperi altfel decât acasă;

Un restart în relația ta cu propriul copil, în care puteți restabili limite și reguli, căi de comunicare și joacă, motive de a petrece cât mai mult timp împreună, fără ca adultul din tine să mai simtă acut lipsa răbdării sau a interesului pentru jocurile celui mic.

Vă așteptăm cu drag!

 
Înscrie-te aici

Anca Manolescu

Sunt Anca Manolescu, sunt actriță și îmi place să mă joc. Sunt lector de actorie la Școala Teatrul de Artă București și lucrez cu copiii de mai bine de 20 de ani. Fie că am făcut cursuri de teatru pentru copii și adolescenți, fie că am jucat în spectacole de teatru pentru copii, că am organizat ateliere și tabere de teatru și dezvoltare, fie că am dansat sau desenat sau construit păpuși și marionete alături de cei mici, am încercat întotdeauna să creez în jurul meu un spațiu de siguranță în care copiii se pot exprima liber, creativ și pot lua cu ei valori de viață sănătoase. Vă aștept, așadar, să construim împreună povești nespuse încă, doar ale noastre.

Otilia Mihai

Mă numesc Otilia Mihai, sunt psiholog specializat în psihoterapie Adleriană, Terapie prin Joc și Dramaterapie și lucrez cu copii, adolescenți, tineri și familii prin metode creative, jocuri terapeutice, de autocunoaștere și interactive. Cred cu tărie în interacțiunea socială ca fiind un mijloc ideal de dezvoltare a individului și am ales să mă dedic lucrului cu grupuri, asumându-mi porecla pe care mi-a dat-o un băiețel de 6 ani, și anume: ”Jucăuș Profesionist”.