DONEAZĂ 3,5% DIN IMPOZITUL PE VENIT CĂTRE ASOCIAŢIA TEATRUL DE ARTĂ BUCUREŞTI ŞI VEI PRIMI 100% DĂRUIRE ŞI EMOŢIE PRINTR-UN ACT ARTISTIC

Teatrul de Artă Bucuresti (TAB) este un nume cunoscut în peisajul teatrului independent din România şi, în special, din capitală şi a demonstrat, de-a lungul timpului, că arta actorului se poate practica, la calitate ireproşabilă, şi în afara sălilor de teatru de stat. Deşi susţinerea iniţiativelor artistice şi culturale – în special a celor independente – nu se află printre priorităţile autorităţilor, TAB şi-a croit drumul în prima linie a ofensivei teatrelor independente şi, cu resurse proprii şi dificultăţi financiare asumate, luptă împotriva comercializării şi devalorizării artei actorului, în scopul educării publicului neinițiat de a distinge valoarea și calitatea actului artistic veritabil, de facilul accesibil. Pentru toţi actorii care joacă sub titulatura TAB, teatrul înseamna MESAJ, STARE, EMOŢIE, INTROSPECŢIE, UMOR DE CALITATE şi nicidecum divertisment de duzină, texte facile şi melodii comerciale. Tocmai de aceea, te rugăm să te alături iniţiativei noastre de a lupta împotriva tendinţei (tot mai acute) a societăţii de consum de a demonetiza, prin comercializare excesivă, actul teatral şi artistic şi să donezi 3,5% din impozitul tău pe venit către Asociaţia Teatrul de Artă Bucureşti. Avem convingerea că arta – susţinută şi de public, nu doar de către cei direct implicaţi – poate vindeca carenţele culturale ale unei societăţi debusolate şi ne poate întoarce privirea către adevăratele valori din viaţa noastră.

Modalități completare formular 230:

Poți printa formularul (vezi mai jos), completezi cu datele tale, semnezi și îl expediezi prin poștă la sediul ANAF din sectorul/orașul în care ai domiciliul din buletin sau la adresa noastră (str. Sfântul Ștefan nr. 21, sector 2).

 

DESCARCĂ FORMULAR

Poți descărca formularul de aici (https://formular230.ro/asociatia-teatrul-de-arta-bucuresti), completezi online cu datele tale și semnătură direct pe ecran, GENEREAZĂ PDF și îl trimiți prin email pe adresa office@teatruldearta.ro

Termen: 25 MAI 2021

Sumele obţinute vor fi folosite pentru producerea unor noi spectacole şi/sau continuarea îmbunătăţirilor în propria sală de spectacole a Teatrului de Artă Bucureşti (str. Sfântul Ştefan nr. 21, sector 2).

Detaliile bancare:

Denumire entitate nonprofit: Asociaţia Teatrul de Artă Bucureşti

Cod de identificare fiscală: 30908830

Cont bancar (IBAN): RO18BRDE426SV55418564260 (BRD Agenţia Corbeni)