COPII ♛ CURS DEZVOLTARE PERSONALĂ PRIN TEATRU – ONLINE ♛ OFFLINE

Copilul tău este creativ și adoră să se joace? Îi place să își facă prieteni noi și să descopere lucruri interesante?

Atunci înscrie-l la atelierul de teatru și oferă-i ocazia de a experimenta o formă de art-terapie cu rezultate impresionante.

Activitatea are rolul de a dezvolta abilități senzoriale și artistice, precum și de a îmbunătăți stima de sine și inteligența emoțională, datorită interacțiunii cu ceilalți participanți.

Nu ești niciodată prea mic ca să mergi la teatru. Poți începe cu acest Curs de dezvoltare personală prin teatru, pentru copii.

Avem profesori specializați în lucrul cu copiii, cu experiență și notorietate, iar cei mici vor învăța să aibă încredere în sine, să își folosească fantezia și creativitatea într-un mod constructiv, să fie toleranți și să se adapteze rapid noilor medii.

Cursurile se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 4-7 ani şi 8-13 ani și se desfășoară în grupe, atât în timpul săptămânii cât și în weekend. Te așteptăm!

Curs ONLINE (prin ZoomApp) – termen înscrieri: PERMANENT 

Curs ONLINE – 4-7 ani (prin ZoomApp) – termen înscrieri: PERMANENT

Curs OFFLINE (la Teatrul de Artă București) – termen înscrieri: PERMANENT

Curs ÎN LIMBA ENGLEZĂ, ONLINE – termen înscrieri: PERMANENT 

Curs ÎN LIMBA ENGLEZĂ, OFFLINE – termen înscrieri: PERMANENT

*Plata se face lunar, la începutul fiecărei luni de curs. Ședințele neefectuate prin neprezentarea la curs nu se reportează, dar se pot recupera în altă grupă de curs.

Înscrie-te aici