CURS DEZVOLTARE PERSONALĂ PRIN TEATRU ÎN LIMBA ENGLEZĂ ONLINE ♛ OFFLINE

Cursul se adresează copiilor și adolescenților din România sau din orice parte a lumii care iubesc limba engleză și caută să o folosească în cele mai autentice situații, care i-au deprins structura și simt nevoia să o folosească aplicat, dincolo de manuale sau caiete de exerciții, ori care doresc să-și consolideze încrederea în sine ca vorbitori de engleză.

Utilizarea limbii engleze în situații de conversație spontană și autentică sau în procesul de înțelegere și aprofundare a unui text dramatic, cu libertatea de a greși și de a se corecta într-un mediu prietenos, ludic, neconcurențial, ajută la fixarea bazelor structurale și la îmbogățirea vocabularului, și are ca principal atu faptul că sporește încrederea în sine ca vorbitor sau vorbitoare de engleză.

Copiii și adolescenții participanți la curs vor fi mult mai stăpâni pe sine, în situații conversaționale, vor iniția și vor putea susține, plini de curaj, discuții în limba engleză și, de ce nu, vor fi mai predispuși să citească și să descopere limba engleză prin genuri literare noi.

Finalitatea cursului va fi un spectacol de teatru pe scena Teatrului de Artă București sau online (pentru modulul online).

Vă așteptăm cu drag, de oriunde.

Curs ÎN LIMBA ENGLEZĂ, ONLINE – termen înscrieri: PERMANEN. Următoarea sesiune: APRILIE 2022

Curs ÎN LIMBA ENGLEZĂ, OFFLINE – termen înscrieri: PERMANENT. Următoarea sesiune: APRILIE 2022 

Înscrie-te aici