Program de consolidare a echipei prin tehnici de improvizație online/offline

Corporate ON spot

Organizăm cursuri de improvizație și public speaking, în stilul propriu: cu profesionalism, talent şi mult umor! Nu ne propunem să scoatem actori pe bandă, ci să vă arătăm ce înseamnă, în viziunea noastră, prietenia, relaxarea şi buna-dispoziţie în echipele din mediul corporate! Acum, mult mai accesibil prin formatul ONLINE dezvoltat.

Cui ne adresăm!

Vouă, celor care vreţi să socializaţi şi să vă distraţi constructiv, constituiți într-o echipă, nu doar într-un grup contextual.

Vouă, celor care doriţi să vă îmbunătăţiţi abilităţile de comunicare – acasă, la job, la şcoală sau la coadă, aşteptând rândul pentru plata facturilor. Celor care doriţi să căpătaţi curaj, stăpânire de sine şi auto-control asupra emoţiilor pentru a susţine un discurs public sau pentru a fi persuasivi în susţinerea propriilor argumente sau celor care, pur şi simplu, doriţi să vă exprimaţi clar, deschis şi dezinvolt în orice situaţie.

Şi, evident, vouă, grupurilor de prieteni, care căutaţi o alternativă atractivă şi dinamică pentru o pauză, după interacţiunea nefiresc de lungă cu calculatorul, facebook-ul, dosarele sau cetăţenii cu multe plângeri.

Ce garantăm!

Cursurile Școlii Teatrul de Artă Bucureşti sunt concepute astfel încât, la finalul lor, orice cursant – fie el şi IT-ist, programator, contabil, doctor sau inginer – să:

  • câştige încredere în sine şi capacitate de concentrare;
  • îşi stimuleze creativitatea, fantezia şi spiritul ludic prin alte metode mai satisfăcătoare decât navigarea pe internet;
  • îşi dezvolte capacitatea de a coopera, de a construi împreună, de a asculta activ, de a accepta și înțelege greșelile ca pe o parte importantă și valoroasă a procesului;
  • exploreze modalităţi inedite de exprimare lingvistică şi gestuală;
  • devină mai dezinvolt în a reacţiona spontan şi fără blocaje;
  • se elibereze de stresul cotidian, provocat de şefi, credite, job sufocant sau lipsa oricărui job;
  • analizeze corect conţinutul dramatic al unui text şi să poată înţelege caracterul şi trăirile personajului pe care îl interpretează;

Trainerii Școlii Teatrul de Artă Bucureşti asigură prietenia, socializarea, relaxarea, umorul şi timpul de calitate!

Programa cursurilor:

Pornind de la principiile teatrului de improvizație Joacă-te, Dă-ți voie să greșești, Ascultă activ, Spune Da, Spune Da, și, Intră în joc. vom îmbunăţăţii siguranţa de sine, capacitatea de comunicare, exersarea atenţiei, concentrării, creativităţii, spontaneităţii şi umorului.

Prin tehnici de improvizație vom învăţa să transmitem ceea ce, până acum, ştiam doar să povestim: emoţii, stări. Vă vom ajuta să vă îmbunătăţiţi dicţia, respiraţia în timpul vorbirii, emisia vocală şi ritmul. Vom organiza jocuri de memorie şi vom exersa viteza de reacţie, spontaneitatea, vorbirea publică şi scenică.

TRAINERI:

Doina Antohi este unul din inițiatorii teatrului de improvizație din România, actriță, regizoare, profesoară de actorie, trainer cursuri de dezvoltare personală prin teatru și improvizație, cântăreață. Joacă în spectacole de teatru și de improvizație (atât short form, cât și long form). E îndrăgostită de genul musical (american), pe care îl studiază; a cântat în câteva spectacole muzicale și în concerte. Scrie, traduce din limba engleză, adaptează și creează colaje de texte pentru spectacolele pe care le pune în scenă. Scrie de când era copil, în timpul liber, din joacă, inspirându-se din realitatea imediată și mai ales din cât de diferite sunt mentalitățile. Are experiență pedagogică de peste 15 ani, în lucrul cu grupe de copii, adolescenți, și adulți. Colaborează cu Teatrul de Artă București din anul 2017.

Andrei Mateiu, actor de film, teatru și performer de improvizație, unul din numele sonore ale comediei și impro-ului bucureștean; Andrei s-a alăturat, de mai bine de doi ani, echipei de instructori a Școlii Teatrul de Artă București. Colaborează cu numeroase teatre independente cum ar fi : Godot Cafe teatru, Green Hours, Teatrul Avangardia, Teatrul de Artă, The Fool Club, Teatrul Rosu, Teatrul Bulandra. De asemenea multe apariții în roluri secundare la regizorii de film: Corneliu Porumboiu, Cristi Puiu, Paul Negoescu, Jesus Del Cero, Iura Luncasu. În televiziune l-am întâlnit în emisiunea de divertisment Mondenii.

Școala Teatrul de Artă are o experiență de peste 8 ani în lucrul față în față, la sală și pe scenă, cu copii, adolescenți și adulți, timp în care a pregătit peste 50 de grupe de cursanți adulți și 40 de grupe de cursanți copii și adolescenți, are peste 500 de absolvenți adulți și peste 50 de spectacole montate cu grupe de cursanți avansați, care s-au jucat pe scena Teatrului de Artă București și au fost invitate la manifestații artistice din țară.

Școala Teatrul de Artă a lansat la 1 iunie 2020, programul de cursuri de dezvoltare personală prin actorie, pentru copii, adolescenți și adulți, si în format ONLINE. Așadar, două formate – ONLINE și OFFLINE.

Proiectul ONLINE a apărut inițial ca răspuns la nevoia de comunicare și de apropiere a cursanților Școlii Teatrul de Artă care, odată cu reglementările impuse de starea de urgență declarată în luna martie 2020, și-au dorit să continue întâlnirile cu instructorii și colegii de grupă, cursul constituind pentru ei un reper de stabilitate, în noul context. În acest moment este un program în plină desfășurare cu peste 25 de grupe online și cursanți din toate colțurile României și lumii.

Pentru a primi o ofertă, scrie-ne aici:

Formular contact

CINE NE RECOMANDĂ

Pepsi, Colliers International, Philips, Dacia, BCR, BRD, HP, Pireus Bank, Adecco România, Petrom, Unilever, Procter&Gamble, Teva Farmaceutic România, KFC, Emag, Hilti, Groupama, Holcim, Ministerul Tineretului şi Sportului, Ecolab, Meridian, Pfizer