CURS IMPROVIZAȚIE ONLINE ♛ OFFLINE

Ce facem?

Modulul 1. Pre-play – 4 luni

Asimilezi principiile teatrului de improvizație: Joacă-te, Dă-ți voie să greșești, Ascultă activ, Spune da, Spune da, și, Intră în joc. Joci multe jocuri de grup care îți antrenează atenția și gândirea liberă, spontaneitatea, improvizezi scene de câte doi sau trei actori, lucrezi exerciții de solo improv.  

Modului 2. Play – 2 luni

Pregătești spectacolul, cu colegii de trupă. Te învățăm jocuri de short form (scheme de joc care se constituie în părțile spectacolului) și long form (scheme în baza cărora se improvizează un spectacol întreg). Finalitatea cursului va fi un spectacol de teatru pe scena Teatrului de Artă București sau online (pentru modulul online).

Ce câștigi?

Dezvoltarea imaginației, creativității, spontaneității, a atenției distributive, a capacității de a coopera, de a construi împreună, de a asculta activ, de a accepta și înțelege greșelile ca pe o parte importantă și valoroasă a procesului, de a-ți da voie să greșești, de a te juca, de a elimina presiunea, de a experimenta noi modalități de expresie și de joc.

Durata: 6 luni

ÎNSCRIERI PERMANENT. Următoarea sesiune MAI 2024

Înscrie-te aici