SUMMERSTAGE ♛ ȘCOALA DE VARĂ 2023

Dum! Dum! Dum!

Batem tobele pentru că…. începem înscrierile pentru SummerStage – taberele urbane pentru copii – un proiect al Școlii Teatrul de Artă București, ediția 2023!

Știm că te gândești încă de pe acum ce va face copilul tău în timpul vacanței de vară – o vacanță mult prea mare pentru părinți, dar mult prea scurtă pentru cei mici.

Echipa Școlii Teatrul de Artă a lucrat intens la noua ediție a SummerStage – tabere urbane pentru copii, pentru a oferi copiilor cele mai tari experiențe din timpul verii, iar părinților lor – liniștea că vara va trece mai repede, în mod constructiv.

Vă așteptăm la Taberele Urbane din:

București  

Curs Mișcare și dans contemporan, copii 4-7 ani, 8-14 ani, adolescenți

Curs Dezvoltare personală prin Teatru, copii 4-7 ani, 8-14 ani, adolescenți

Otopeni/Băneasa/Pipera 

Curs Dezvoltare personală prin Teatru, copii 4-7 ani și 8-14 ani

Ploiești 

Curs Dezvoltare personală prin Teatru, copii 4-7 ani și 8-14 ani

Brașov 

Curs Dezvoltare personală prin Teatru, copii 4-7 ani și 8-14 ani

 

Cursul de mișcare și dans contemporan al Școlii noastre este astfel conceput încât să contribuie inclusiv la dezvoltarea emoțională a copilului, cât și la dezvoltarea creativității și gândirii “outside the box” a acestuia.

Dansul contemporan poate oferi copiilor de toate vârstele aceste beneficii unice, dar și multe altele. Prin coordonarea mișcărilor și a exercițiilor fizice, în ritmul muzicii anume selectate, acest dans provoacă mai multe părți ale creierului și poate fi, de asemenea, o eliberare activă pentru copiii plini de energie. Dansul contemporan se bazează pe mai multe surse de inspirație, cum ar fi jazz, muzică clasică, modernă și balet, o varietate de genuri care contribuie inclusiv la dezvoltarea culturii și educației muzicale a copilului.

Cursul de dezvoltare personală prin teatru, pentru copii (4-7 ani și 8-14 ani), are rolul de a dezvolta abilități senzoriale și artistice, precum și de a îmbunătăți stima de sine și inteligența emoțională, datorită interacțiunii cu ceilalți participanți.

Avem profesori specializați în lucrul cu copiii, cu experiență și notorietate, iar cei mici vor învăța să aibă încredere în sine, să își folosească fantezia și creativitatea într-un mod constructiv, să fie toleranți și să se adapteze rapid noilor medii.

Înscrie-ți copilul la Școala Teatrul de Artă. Vei vedea transformări uluitoare!

ÎNSCRIE-TE AICI