COPII ♛ CURS DEZVOLTARE PERSONALĂ PRIN TEATRU

 

Știm că traficul descurajează, de cele mai multe ori, participarea la activități creative, așa că venim noi mai aproape de voi!

Copilul tău adoră să se joace? Îi place să își facă prieteni noi și să descopere lucruri interesante, să interpreteze personaje și să se imagineze pe scenă?

Atunci înscrie-l la atelierul de teatru și oferă-i ocazia de a experimenta o formă de art-terapie cu rezultate impresionante. Venim în zona ta! VENIM ÎN OTOPENI, PIPERA, BĂNEASA, BUCUREȘTI NORD!

Cursul nostru de dezvoltare personală prin teatru, pentru copii (4-7 ani și 8-14 ani), are rolul de a dezvolta abilități senzoriale și artistice, precum și de a îmbunătăți stima de sine și inteligența emoțională, datorită interacțiunii cu ceilalți participanți.

De peste opt ani organizăm cursuri de actorie și dezvoltare personală prin teatru, în București. De peste 8 ani lucrăm, la sală și pe scenă, cu copii, adolescenți și adulți și, dacă facem bine calculele, descoperim cu bucurie că am pregătit peste 50 de grupe de cursanți adulți și 40 de grupe de cursanți copii și adolescenți, avem peste 500 de absolvenți adulți și peste 50 de spectacole montate cu grupe de cursanți avansați, care s-au jucat pe scena Teatrului de Artă București și au fost invitate la manifestații artistice din țară. Iar parte din copiii care ne-au trecut pragul au participat la castinguri de filme și reclame.

Avem profesori specializați în lucrul cu copiii, cu experiență și notorietate, iar cei mici vor învăța să aibă încredere în sine, să își folosească fantezia și creativitatea într-un mod constructiv, să fie toleranți și să se adapteze rapid noilor medii.

Înscrie-ți copilul la cursurile de teatru. Vei vedea transformări uluitoare! 

Cursurile au loc atât în timpul săptămânii cât și în weekend.

ÎNSCRIERI PERMANENT. Următoarea sesiune IUNIE 2022

Înscrie-te aici